Sene sonu Karne Törenimiz

Değerli öğretmen arkadaşlarım sevgili öğrencilerimiz kıymetli veriler 2022 /2023 eğitim öğretim yılını 16 Haziran 2023 tarihi itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz.

Bu süreçte emeğini esirgemeyen fedakar öğretmenlerimize desteğini her zaman yakından gördüğümüz kıymetli velilerimize ve bütün uğraşlarımızın yegane sebebi sevgili öğrencilerimize çok yorulsalar da öğrenme aşkından vazgeçmedikleri için teşekkür ediyorum. Okulumuzu başarı ile bitirerek dördüncü sınıftan mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerken, 1.2. ve üçüncü sınıftan büyük bir başarı göstererek bir üst sınıfa geçen öğrencilerimize yeni sınıflarında başarılar diliyorum. Yaz tatilinin hepinize sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim.

Mustafa Tunç

16-06-202316-06-2023