Mehmet Zeynep Akköse İlkokulu
MEVLANA MAH. TURGUT ÖZAL CAD. MEHMETZEYNEP AKKÖSE İLKOKULU BLOK NO 41 TALAS / KAYSERİ

VİZYON

Mehmet Zeynep Akköse İlkokulu olarak vizyonumuz; Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Mehmet Zeynep Akköse İlkokulu olarak misyonumuz; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, · Her çocuğun içindeki keşfedici, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam oluşturmak, · Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, · Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, · Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, · Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim